Šoop Šoop – Sámi Design Days er en ny arena og møteplass for designere, produsenter, tradisjonelle håndverkere og innkjøpere fra hele landet. Neste messe vil foregå i Tråante / Trondheim 11.-12. mars 2022!

http://034

De samiske designdagene skal:

  • Synliggjøre mangfoldet i samisk identitetsuttrykk i en leken og urban setting med respekt for tradisjonell kultur og identitet.
  • Fremme både store og små designaktører og produsenter fra Norge for å tilgjengeliggjøre deres produkter til motebutikker, interiørforretninger, gallerier, museer og øvrig publikum.
  • Skape en årlig profesjonell messe for samiske designere, produsenter og innkjøpere.
  • Skape synlighet for samisk design, og legge til rette for gode relasjoner mellom produsent og innkjøper.

Meld deg på som innkjøper

http://Šoop-šoop-002

Praktisk informasjon

Messested

Det er to dager med samisk designmesse. Fredag 11. mars er ett lukket arrangement for business to business, mens lørdag 12. mars er åpent for publikum. Begge dager vil designmessen finne sted i Kunsthallen i Trondheim (Adresse Kongens gate 2, 7011 Trondheim). Det er ingen parkering i tilknytting til bygget.

Åpningstider

Åpningstider på fredag 11. mars: 10-15
Åpningstider på lørdag 12. mars: 12-18

Åpning

Alle påmeldte innkjøpere er invitert til offisiell åpning av Šoop Šoop på fredag 11 mars. Åpningen finner sted i Kunsthallen. Mer informasjon kommer.

Restaurant

SELLANRAA Bok&Bar er i samme bygg. Menyen finner du på www.sellanraabar.no/menyen/. Det vil være kaffe og vann tilgjengelig.

KONTAKTINFORMASJON TIL TEKNISK ARRANGØR:

Knut-Arne Iversen: knutarne@kreativindustri.no
Telefon: 918 24 844

Karine Kimo Pedersen: karine@arvu.no
Telefon: 454 62 512

http://Šoop-šoop-005-web